El Fasttriatlon – CN Montjuïc triomfa a Barcelona

La secció de triatló del Club va aconseguir uns resultats extraordinaris a la triatló olímpica de Barcelona celebrada aquest diumenge 6 d’octubre. En categoria olímpica masculina, el triomf va ser per a en Francesc Godoy i el bronze per a l’Albert Parreño, tots dos membres del Fasttriatlon – CN Montjuïc. Dels 11 primers classificats en homes, set formen part del nostre Club.

En categoria femenina, dues representants del nostre triatló van acabar entre les primeres classificades. L’Anna Flaquer va finalitzar en 5a posició, mentre que la Laia Conesa va ser 7a.

En categoria 55-59 anys masculina, en Carles Lerin es va proclamar campió i en Joan Mayol va acabar en 7a posició. En Carles i en Joan van ser dos dels pioners d’aquesta cursa en els seus inicis l’any 1987.

Aquests resultats consoliden el projecte Fasttriatlon – CN Montjuïc en el triatló més gran de Catalunya i d’Espanya.